2010. július 27., kedd

Egyem a zúzádat

Ez már nem az a Bakony, ez kisbetűs és ennivaló. Lett volna, ha ehetőre sikeredett volna.
Nem én követtem el, hanem egy vendéglátóipari egységben. Nem érdemlik meg hogy névszerint említsem őket, de még a jóhangzású étterem címzést sem.
Amit elém tettek "zúzapörkölt bakonyi módra", az merénylet az emberiség ellen.
Fővetlen húsnemü, konzerv gomba, ízetlen csúnyaság.
Gondoltam, ezt valahogyan jóvá kell tenni, így hát megfőztem...."hadd főzzek ma magamnak, hadd főzzek ma magamnak":-)))

Elsőre fínom, puha pörkölt lett a csirkezúzából, s mikor szinte készen volt került bele jóféle, finom, friss gomba, nyakon öntve édes tejfellel, békebeli módon galuskával tálalva, ropogós zöldsalátával, hogy ne csak H vitamint fogyasszunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése