2013. augusztus 8., csütörtök

KÉSZÜLŐDÉS


38 fok, celziuszban mérve, árnyékban. Olyan meleg van, hogy még a medencéig sincs kedvem kimenni.
A benti 26 fok arra késztet, hogy kezdjek el készülni a találkozóra. Gondolati szinten már összeállt , valóságosan pedig a hűtőben vár sütésre a pogácsa, a sajtos-sonkás papucskák. Néhány üveg Heineken üvege párásodik a sör kedvelőinek.
A kertben érik a korai muskotályos szőlő, abból is szedni kéne.
Mindig élmény barátokkal találkozni. A barátokkal egy húron pendülünk, félszavakból is......, és nem értik félre egymás humorát, s ha véletlenül mégis megesik, nem torolják meg.
Ha régen találkoztunk, izgalmas az is, hogy ki mennyit változott az egymástól időben és sok-sok kilométerben mért távolság alatt-miatt.

Most várakozom.

6 megjegyzés:

 1. Mi is ezt tesszük. Örömteli készülődéssel ütjük el a várakozás feszült perceit.
  Nagyon szeretem ezeket az izgatott bizsergető utolsó órákat.

  VálaszTörlés
 2. Ti hova készülődtök csütörtökön??  a teraszon (ami déltől faárnyékban van) fellocsolás után 38 fok volt este 6-kor

  én arra jöttem rá, hogy bírom ezt a rohadtnagy meleget, már nem érzem, szerintem besült a hőérzékelőm

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elő kellett készülnöm, mert vasárnapra vártam a rég nem látott, Ausztráliából érkező barátaimat, viszont pénteken kicsi unokával voltam, s a szombat is foglalt volt. Viszont a sors keze betette a lábát és oda nem tudtam elmenni a rossz idő és közérzetem miatt :-(((((

   Törlés
 3. Nagyon sajnáltuk, hogy nem tudtál jönni.

  VálaszTörlés
 4. Én is, nagyon-nagyon !!!! Most, hogy megenyhült az idő,és az én kedvenc 25 fokom van, boldogan várom tavaly nyáron látott (pont egy éve) barátaimat. Képletesen szólva már itt kőröznek felettem, a valóságban viszont már megérkeztek néhány napja.Ma már nem gond a sütő melege,s milyen jó, hogy előkészültem !

  VálaszTörlés