2012. május 3., csütörtök

Az Óperenciás tengeren, de még az Üveghegyeken is túl.....14. "A HANG"

Szeretem a színvonalas vetélkedőket, ahol a zsűri tagok elfogulatlanul ítélkeznek. Ahol a közönség többnyire laikus ugyan, de ha zenéről van szó, akkor van "füle" meghallani a jobbakat. Ausztráliába is megérkezett a legújabb tehetségkutató, amely változást hozott-a már kissé unalmasnak tűnő- külsőségekben. A zsűri székeiben ülők nem láthatják a szereplőket, mert háttal ülnek. Egészen addig, míg el nem döntik, hogy tetszett-e nekik amit hallottak, avagy nem. Ha igen, akkor, de csak akkor, megfordulhatnak. Addig nem tudják a versenyző korát, nem láthatják a küllemét sem, amely , valljuk be, sokszor segített már a döntéshozatalban. Sajnos nem mindig a jobban teljesítő javára. A fenti videón egy vak leány énekel és a HANG láthatóan elbűvöl mindenkit. Később a látvány is. Fellépése előtt elmondta, hogy ezt a vetélkedőt szinte neki találták ki, mert nem szeretné, ha a vak lány iránti sajnálat és rokonszenv miatt tetszene az előadása. Reménykedem, hátha ősszel minket is megörvendeztetnek a műsorok szervezői "A HANG" tehetségesnél tehetségesebb fellépőivel !

6 megjegyzés:

  1. Valakik valamit megint megváltoztattak a blog használatánál. Igyekeztem szépen tagolni a mondanivalómat, közöket hagyni, stb. de ezt nem tudom láttatni. Piszkozatban megvan, közzétéve nem. Ha tudjátok hol tudnék javítani, kérlek segítsetek !

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy megmutattad!
    Tisztára libabőrös lettem az egésztől és bevallom, nagyon meg is hatódtam...

    Én nem találtam hibát nálad!
    ;)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves vagy Mónika, de én jeleztem a bekezdést, tárgyalást, befejezést, ahogy azt anno tanították. De amint elmentettem el is tünt a tagolás.

      Törlés
  3. Fantasztikus hang, és jó ez a fordulgatós, kár hogy ez csak ott van, és csak a hangos számokra alkalmazható. El tudom képzelni, hogy a Csillag születikben P. Robikánk soha nem tudna megfordulni...

    A tagolás elmaradása meg ne zavarjon, volt benne valami furcsa, de nagyon engem sem bogozott össze nálad.

    VálaszTörlés
  4. Adelid, ez a műsor Hollandiából indult a világkörüli útjára. Előbb-utóbb ide is elér.
    Ma minden elromlott nálam, a levelezőm is. Újítanak a működtetők, én meg győzzem követni az új módit :-(

    VálaszTörlés
  5. Egy jó hír: Készülődik a "Hang" műsora nálunk is :-)))

    VálaszTörlés